Kategorisert | Forretnings - tilbud

Master Blasters Paintball Lag skilt med Valken Sports

En av de eldste Paintball Lag slår seg sammen med en av Paintball nyeste Selskaper
24 januar 2013 - Swedesboro, New Jersey
The Master Blaster Paintball Team, en av de idretter lengst kontinuerlig drift konkurranseteam, et team bestående av flere VM vinnende spillere enn du kan passe i en Winnebago, har inngått en sponsoravtale med en av de nyeste produkt produsenter i bransjen, Valken Sports.
The Master Blasters teamet tilbyr Valken Sports en enestående mulighet for å presentere sine premium kvalitetsprodukter; den "Blasters tiden felt minst ett fullt lag for hver format og teamet størrelsen finnes overalt på kloden, inkludert konkurranse speedball lag for fem og syv spiller formater, konkurranse skog ball og scenario game team.
Master Blasters ble dannet i 1983 ved Survival New York, en av de opprinnelige overlevelse spill felt og raskt berømmelse blant profesjonelle paintball team under femten mann skogen ball era, de ville senere overgang til ti player format og til slutt til speedball-formatet, som opererer under slike gjenkjennelige navn som Ground Zero og New York Extreme. Master Blasters er også et gründerne av NPPL ; mange av sine opprinnelige spillerne er fortsatt konkurrerer i dag og har blitt kjente ikoner av spillet.
I løpet av de siste årene laget har utvidet både sin vaktliste og formater den konkurrerer med. I dag knapt en helg går at "Blasters ikke konkurrerer i et format eller en annen et sted rundt i USA.
Valken Sports, selv om et navn bare noen få år gammel, bærer med seg sine egne tradisjoner og historie, dets eiere har produsert kvalitetsvarer siden midten av 80-tallet.
Master Blasters er glade for å skyte den beste malingen i bransjen, Redemption Pro, på NPPL hendelser og Valken Redemption og Graffiti gjennom deres utvidet liste over skog ball og scenario hendelser i 2013.
Sammen Valken Sport og Master Blasters har tenkt å komme med en uttalelse: Når spillerne bruker kvalitetsprodukt - se opp! The Master Blasters kommer!
For mer informasjon om hvordan du kan bli en Valken sponset team, ta kontakt med Debbie @ valken . com.

2 Responses to "Master Blasters Paintball Lag skilt med Valken Sports"

 1. Dave Cilio sier:

  Når bransjen setter seg bak et lag, hjelper det at laget bedre og delta på flere arrangementer på grunn av deres støtte. Når mediene dekker lag og hendelser, de begge forhåpentligvis vokse. Takk for all støtte Valken.

 2. Reiner sier:

  Jeg blir litt lei av disse kjedelige pressemeldinger. Er det noen her ute i den virkelige verden virkelig bryr seg hva male et bestemt lag er skyting? Bra for master Blasters at de fikk en slags avtale som jeg antar gir dem en pause på paintball kostnader. Bra for Valken at de registrerte seg en annen kunde. Men hvorfor skulle jeg, eller noen andre omsorg?

Sporinger / Pingbacks


  Legg igjen en kommentar

  Være en paintball historie fan! Bidra & Del Historic Highway Marker for Paintball!

  Venner av 68Caliber

  Overs

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flagBelarus flagIrish flagIcelandic flagMacedonian flagMalay flagPersian flag