РЕКЛАМИРАЈТЕ СЕ

Ви благодариме што одвоивте разгледаме во нашата рекламирање стапки и програми.

Сега дека 68Caliber тесно соработува со Националниот пумпа лига, нашите промотивни програми се ажурирани и промени да се вклучат во соработка, крос-промотивни програма за сезоната 2010.

А стапка картичка и превземање верзија на оваа информација во PDF формат се достапни. Детални информации за стапките, формати, поставеност, плаќање и други поврзани прашања може да се најде со кликнување на записите на менито под РЕКЛАМИРАЈТЕ страница, или со кликнување на линкот подолу. Ако имате било какви прашања, пишете или јавете користење контакт информациите обезбедени врз ЗА 68Caliber Menu.

ПРОГРАМИ (Комбинираната NPL/68Caliber или 68Caliber Само Рекламирање)
СТАВАЊЕ (Ад локации, фреквенција)
АД СПЕЦИФИКАЦИИ (големини, формати)
ДОСТАВУВАЊЕ
ПЛАЌАЊЕ, регистрации, УСЛОВИ

СИМНЕТЕ рекламна програма и стапка картичка PDF


Да биде фан МакБаскет историја! Придонесе и Сподели Историски автопат маркер за МакБаскет!

Пријатели на 68Caliber

Преведувач

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
Turkish flagHungarian flagBelarus flagIrish flagIcelandic flagMacedonian flagMalay flagPersian flag