Kategoriseret | Underholdning

Hvordan kommer Bob Long Tom Cole, Dave Bell, Fred Schultz og andre er på 68Caliber - eller Professional Paintball Player Cards

Den anden dag jeg nævnte, at jeg havde endelig lykkedes at komme tilbage til min lagerenhed og havde hentet nogle paintball memorabilia (og andre memorabilia).

Det er den gave, der holder på at give, da i dag var jeg i stand til at åbne mit solfanger-kort indsamling og - low og beskue -

Professionel Paintball Player Byttekort!

Nogle gange føler jeg mig som jeg lever i en post-apokalyptisk civilisation - du ved, den ene efter faldet, hvor vi forsøger at samle stumperne op og forundres over den herlighed, som engang var Rom. Du ved, ting som: "du mener, de havde indvendige belysning, der ikke involverer et lys? Wow ", eller" du mener de sætte en magisk eliksir i dette hjul misfoster, og det ville bevæge sig rundt ved egen kraft som en hest? " Wow!

Disse følelser er affødt når jeg ser tilbage på de år, og se alle de ting, at konkurrencen paintball plejede at have, og ikke længere.

Ikke at det var en show-prop eller vundet nogen nogen spil helt af sig selv, men ja, Virginia, vi bruger til at få samlekort til professionelle paintball spillere. Kort som denne lille udvalg af spillere fra Smart Parts Pro Sæt med 93.

Yep. Sytten år siden drenge og piger, BITD når paintballs var firkantede, og vi brugte saranwrap til beskyttelsesbriller, disse fine folk (hvor nogle af jer?) Bruges til at rive op markerne hele landet.

For alle jer polstret-up, elektro-toting turnering wannabes - tjek gear! Ingen dykkermasker på nogle af dem. Ingen albue puder, skyder shorts eller bryst-beskyttere enten.

Og tjek disse kanoner! Cockers, 'blade, PMI3s og endda Icon-Zs!

Det hele i skoven selvfølgelig. Hey - kan du også se et billede af en af ​​spillets første professionelle kvindelige paintball spillere - Karen McPherson (som til sidst blev Karen Barber, hvilket gør op, hvad var sandsynligvis den første professionelle mand og kone team i spillet!)

Ahhhh nostalgi. Lidt sjovt hvordan du kan huske alle de gode ting og kinda glemmer de dårlige, hva '?


(Bare rolig børn, er der masser flere kort, hvor de kom fra)

Og her er lidt af NY NEWS: 68Caliber vil være at bringe tilbage Paintball Player Byttekort!

Vi sætter bag kulisserne handling sammen og vil annoncere nogle detaljer inden længe - men i mellemtiden alle kan bidrage til projektet:

Jeg synes, vi skal gøre anderledes serie baseret på de forskellige ligaer (turnering og scenario); andre synes, vi skal funktionen kendte spillere; Atter andre mener, at vi burde gøre dem virkelig store og omfatter ting som et sæt af paintball team logoer eller produkt (få hele sættet af turnerings electros!); skal vi have "Paintball Action!" kort fra spilleregler? Hjælp os med at beslutte!


9 Responses to "Hvordan kan det være Bob Long Tom Cole, Dave Bell, Fred Schultz og andre er på 68Caliber - eller Professional Paintball Player Cards"

 1. Richie Martinez siger:

  Jeg husker, at vi fik de pics truffet af os på Jerry Brauns Field, da jeg var en østkyst Eliminator.It var 93 VM.
  Jeg fik aldrig at se mine ... de ikke vare for længe .. :(

 2. Jessica Schultz siger:

  Det var dejligt at se! Jeg var faktisk bare at kigge på min fars kort forleden & det fik mig til at tjekke det ud. Tak for at huske grundlæggerne af paintball.

 3. Sam Moyers siger:

  Jeg troede, jeg var den eneste rundt, som stadig remebered få disse taget på Dallas Open i 93, så igen ved VM, da nogle ikke kom ud til højre (yeah, mine) Har du det andet sæt, der kom ud? Jeg har stadig aldrig set mit kort fra min Texas Storm år. Ville være rart at se det.

 4. Al podufaly siger:

  Tak for minderne. Det var en stor æra i paintball. For posten den eneste rygning på mit kort var min pistol ... .. LOL

 5. 68Caliber siger:

  Mick, lol - det er en af ​​grundene til jeg valgte at optage ham!

 6. mick siger:

  Er Al Podufaly rygning? Seriøst!

 7. Gnistdannelse siger:

  Eller endda, "Hvad er et sæt eller to af disse værd i dag?"

 8. Doug siger:

  Du glemte den bedste del. $ 10.000 kontant, som du fik for at vinde the Line SI Masters ...... før der nogensinde var en professionel paintball liga.

 9. Doobie siger:

  Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen ... "Hvad fanden skete der med Fred Shultz?"

Trackbacks / Pingbacks


  Efterlad et svar

  Være en paintball historie fan! Bidrage & Del den historiske Highway Marker for Paintball !!

  Venner af 68Caliber

  Oversætter

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flagBelarus flagIrish flagIcelandic flagMacedonian flagMalay flagPersian flag